OM

Mine designs er skabt gennem personlige historier

Jeg inspireres af følelser som kærlighed, glæde og passion. Alt er skabt ud fra lyst og kærlighed med et budskab. Jeg ønsker at inspirerer mennesker, til en højere grad af selvværd og selvkærlighed. Historien er budskabet i mine designs og jeg tror på, at når du ser det hver dag, kan du huske dig selv på, at du er god nok som du er!

Det handler om dig, om mennesket og historien der skabte produktet. Af hele mit hjerte, ønsker jeg, at historien inspirere dig hver dag, til at huske, at være dig selv! Alt design er skabt med en intention om at være sammen, og have gode venskaber i dit liv.

Der findes ingen uddannelse til det jeg laver. Jeg taler med mennesker og når dét de fortæller mig, er enslydende – altså, jeg høre samme historie flere gange. Det er de samme udfordringer og derfor går mit kreative sind i gang og jeg designer møbler & interiør som fortæller den historie.

Jeg skaber møbler udfra en historie…

Den følelsesmæssige forbindelse mellem møblet og din historie er i højsædet. Min passion er at plante et frø i dig, så du tror på dig selv, elsker dig selv og vokser til den bedste udgave af dig selv hver dag. Når du ikke tror på dig selv, gør andre det heller ikke. Det starter med dig selv. 

Jeg ønsker at inspirere og motiverer dig, når du bruger mine møbler. For deres formål er at fremme din kærlighed til dig selv og ikke mindst til at danne rammen om gode relationer til andre.

Jeg forfølger mine længsler og mit hjerte, og tror på, at der er en grund til at det dukker op hos mig. Jeg tror på at det er min pligt at udleve min passion og dele mine talenter med dig. Faktisk er det egoistisk at lade være. Når jeg udvikler er det altid skabt ud fra en historie, min egen, mine børns, og alle de mennesker der finder vej til mig.

Inspireret af naturen, men ikke grebet ud af den blå luft…

Jeg er draget af naturen, og her samler jeg tanker og historier. Naturens farver former rå autentiske materialer og det gør, at jeg føler en forbindelse med mig selv og designet falder på plads. Mine møbler bliver produceret på et dansk møbelsnedkeri, hvor vores værdier om bæredygtighed er fælles.

Vi anvender primært træsorter fra danske skove. f.eks. bøg, eg og ask, og nordisk fyr. Når vi bruger eksotiske træsorter som teak, mahogni, og lignende, tilstræber vi at anvende FSC-certificeret træ fra bæredygtige skovbrug.

Det tager op til 250 år for et egetræ at vokse op før det kan bruges til bla. møbler, derfor mener vi, at det skal behandles med respekt og vi tænker langsigtet i vores design, som kan bruges hele livet. Under dansk skovlov er formålet bæredygtighed; det indebærer, at opbygningen af robuste skove fremmes, skovens produktion sikres. Skovenes biologiske mangfoldighed bevares, øges og sikres. På den måde kan landskab, naturhistorie, kulturhistorie, miljøbeskyttelse og friluftsliv tilgodeses.